- Naboene vil ikke åpne vinduene

Flere beboere i nabolaget åpnet ikke vinduene i frykt for at «det skumle dyret» skulle snike seg inn i hjemmene deres.

SKAPTE BEKYMRING: Et «mystiske objekt» i et tre skapte stor bekymring hos flere innbyggere i det krakowieske nabolaget. Foto: KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami/Facebook
SKAPTE BEKYMRING: Et «mystiske objekt» i et tre skapte stor bekymring hos flere innbyggere i det krakowieske nabolaget. Foto: KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami/Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Redningsarbeidere for dyr i Polen ble kalt ut til en forstad i Krakow, etter å ha mottatt flere meldinger om et dyr i et tre. Flere personer skal ha sagt at «dyret» så farlig ut, skriver den polske avisa Gazeta Wyborcza.

Hjelpearbeidere fra dyreorganisasjonen i Krakow har gjenfortalt en av telefonsamtalene på Facebook-siden sin, hvor innringeren skal ha virket desperat på grunn av det mystiske objektet i treet.

- Dere må komme og plukke ham opp. Dyret har vært i treet i to dager. Folk i nabolaget åpner ikke vinduene sine fordi de er redde for at det skal komme seg inn i husene deres, sa den urolige innringeren, ifølge den polske dyreorganisasjonen.

Den bekymrede borgeren mente «skapningen» var en vaskebjørn, eller en type iguan, og sa at dyreorganisasjonen måtte komme å undersøke saken med en gang.

To personer fra organisasjonen ble sendt til området og fikk pekt ut det mystiske objektet, som gjenforteller øyeblikket da de forsto at det hele dreide seg om en croissant.

- Vi ser nærmere på dyret. Den stakkars fyren har ikke bein eller hode. Vi vet allerede at vi ikke kan hjelpe skapningen, enten det er en iguan, eller en vaskebjørn. Plutselig lyder et latterbrøl, skriver de på Facebook-siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer