Naboer hørte bråk

Bermudez var lite kjent i bygården der han bodde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet har siden natt til i dag holdt på med kriminaltekniske undersøkelser i loftsleiligheten der den antatt drepte legen Joaquin Leal Bermudez (49) bor. Leiligheten ligger i en relativt nyoppført bygård ved Alexander Kiellands plass i Oslo sentrum.

Teorien er at legen ble drept i leiligheten av en 37-årig mann fra Trøndelag, og at 37-åringen deretter kjørte liket med Bermudez\' egen bil til Vestfold og dumpet levningene et sted langs motorveien natt til i dag.

En nabo som bor under Bermudez\' leilighet, forteller Dagbladet.no at det ble hørt løping og høylytte stemmer ovenfra i 02/03-tida natt til i går.

Sperret av

Politiet sperret av hele toppetasjen mens de holdt på med undersøkelsene. Det betyr at leieboerne som bor i de tre andre leilighetene i gangen der Bermudez bodde, ikke har kommet inn i leilighetene sine før i kveld.

- Det er fortsatt vakter utplassert i etasjen, men nå slipper vi inn i leilighetene igjen, sier Tuva Moseng (22), som bor ved siden av Bermudez.

Funn i garasjen

Overbetjent Finn Abrahamsen ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt opplyser at det er blitt gjort funn i bygårdens garasje.

LEIEGÅRD: Joaquin Leal Bermudez bodde i denne bygården, som huser Maridalsveien 53 (nærmest) og 51. Foto: RALF LOFSTAD/DAGBLADET
LEIEGÅRD: Joaquin Leal Bermudez bodde i denne bygården, som huser Maridalsveien 53 (nærmest) og 51. Foto: RALF LOFSTAD/DAGBLADET Vis mer

- Vi har gjort funn i garasjen, men av hensyn til etterforskningen kan jeg ikke si hva det er, sier Abrahamsen til Dagbladet.no.

- Har dere nå et klart bilde av hendelsesforløpet?

- Vi har et åsted - leiligheten - der vi har gjort funn, vi har funn i bilen og funn i garasjen. Mer enn det har vi ikke nå, sier overbetjent Finn Abrahamsen til Dagbladet.no.

- Ikke noe inntrykk

Ingen av naboene Dagbladet.no har snakket med, ser ut til å ha kjent Bermudez i særlig stor grad.

- Vi sa hei når vi møttes, for eksempel når han var ute og gikk tur med hunden. Ellers hadde jeg ikke noe spesielt inntrykk av ham, forteller nabo Tuva Moseng.

- Hunden ble funnet i leiligheten og er nå tatt hånd om av oss, sier overbetjent Finn Abrahamsen til Dagbladet.no.

TROLIG DREPT: Joaquin Leal Bermudez (49).