RINGTE NØDTELEFONEN: Noen inne i huset på Grim ringte politiets nødnummer klokka 01.46. Da politiet kom fram få minutter seinere, fant de den 38-årige kvinnen med dødelige skader. Den siktede 30-årige mannen, som også oppholdt seg i leiligheten, ble pågrepet på stedet. Foto: VEGARD NEKSTAD / FÆDRELANDSVENNEN
RINGTE NØDTELEFONEN: Noen inne i huset på Grim ringte politiets nødnummer klokka 01.46. Da politiet kom fram få minutter seinere, fant de den 38-årige kvinnen med dødelige skader. Den siktede 30-årige mannen, som også oppholdt seg i leiligheten, ble pågrepet på stedet. Foto: VEGARD NEKSTAD / FÆDRELANDSVENNENVis mer

Naboer hørte roping og et dunk fra drapsleiligheten

38-årig kvinne knivdrept i Kristiansand, 30-årig mann siktet. Politiet vet ikke motivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet vet så langt ikke hvorfor en 38-årig kvinne i natt ble stukket til døde i Kristiansand. En 30-årig mann er pågrepet og siktet, men er ennå ikke avhørt.

- Vi venter blant annet på tolk, forklarer Ove Austenå, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overfor Dagbladet i 08.30-tida.

Uklar relasjon Den siktede mannen har bakgrunn fra Irak; den døde kvinnen er fra Eritrea. De to delte bostedsadresse i bydelen Grim, men det er uklart hvilken relasjon de to hadde til hverandre.

Det var klokka 01.46 at noen i huset, som inneholder flere boenheter, ringte politiets nødnummer. Da patruljen kom fram få minutter seinere, fant de kvinnen med stikkskader i brystet.

Hun ble kjørt til Sørlandet sykehus, men døde av skadene.

Mannen, som også oppholdt seg i leiligheten, ble pågrepet på stedet og er nå siktet for drapet.

Fikk ikke svar En nabo til åstedsleiligheten forteller til Fædrelandsvennen at det kom bråk derfra før politiet ble tilkalt.

- Jeg hørte roping og et dunk, sier naboen til avisa.

Han forteller at flere naboer banket på leilighetens inngangsdør - uten respons.

En annen nabo forteller at dette er første gang han har hørt bråk fra leiligheten på de ti månedene han har bodd i huset.

Kniv funnet Politiets tekniske etterforskere har i morgentimene saumfart leiligheten, og har funnet en kniv de tror er drapsvåpenet.

Utover dagen vil etterforskningen pågå for fullt, med fortsatte tekniske undersøkelser og avhør av den siktede samt vitner.

- Vi har sikret oss vitner, selv om det bare var fornærmede og siktede i leiligheten da vi kom fram, opplyste Atle Loven, nattas operasjonsleder, til Dagbladet tidligere.