Naboer i real kattepine

Søvnløshet. Lensmann. Håndgemeng. Konfliktråd. Striden om de to skogskattene «Trulte» og «Bror» har utartet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I seks år har to naboer på Rognan i Nordland kranglet så busta fyker om to skogskatters gunst, skriver Avisa Nordland. Nå har saken utviklet seg til en real kattepine.

- Jeg er dypt fortvilet over naboens oppførsel, og ligger stort sett søvnløs, sier en enslig kvinne i femtiårsalderen til avisen.

Det startet med at hun tok til seg to skogskatter som ble født på uthusloftet. Når hun var borte fikk hun nær familie til å ta seg av kattene.

Etterhvert skal også naboene ha begynt å mate kattene. Det gikk bra i begynnelsen.

- Men dessverre overtok de mer og mer. Mange ganger gikk det flere dager før de kom hjem til meg der de jo hører hjemme, sier kvinnen til Avisa Nordland. Til slutt tok hun mot til seg, og ba naboene slutte å mate kattene.

- Da startet et helvete som jeg ikke ser noen vei ut av, sier kvinnen.

Lensmannnskontoret har flere ganger blitt blandet inn i striden for å mekle. Håndgemeng og krangel har forpestet nabolaget. For to år siden var saken opp for konfliktrådet, uten at det hjalp. Naboene møtte ikke opp. Nå skal hun bure kattene inne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer