Naboer i sjokk

FRÆNA (Dagbladet): Naboene reagerte med sjokk og vantro da det i går ble kjent at to brødre var funnet skutt og drept i en tomannsbolig i ei lita grend på Fræna i Møre og Romsdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er virkelig fæle greier, sier Agnes Aandal og rister på hodet. Hun bor bare noen hundre meter fra boligen, hvor brødrene på 31 og 24 år ble funnet døde mandag ettermiddag.

- Det virker uforståelig at noe slikt skulle skje brødrene, som jeg kjente som greie og rolige folk, sier Aandal.
Politiet jakter ikke på noen drapsmann. Alt tyder på at det er en familietragedie.

- Vi har ingen holdepunkter for å si at det var andre enn brødrene til stede i leiligheten da de døde, sier politiinspektør Ole Ødegård til Dagbladet.

Meldt mandag

Klokka 16.30 mandag ettermiddag fikk politiet først en melding om at en person var skadd i den aktuelle boligen. Da de seinere kom til stedet, ble begge de to brødrene funnet døde.

Politiinspektør Ødegård vil ikke kommentere om de har funnet noe drapsvåpen.
Det var ingen vitner til selve hendelsen, men det var folk i naboleiligheten som fant de døde og varslet politiet.

Kripos på plass

Tre teknikere fra Kripos gikk i hele går meget grundig til verks i sine undersøkelser på åstedet. Politiinspektøren hadde i går kveld ennå ikke fått noen endelig rapport fra åstedsundersøkelsen.

De to brødrene har bodd med sine familier i hver sin leilighet i tomannsboligen de ble funnet i, men den eldste skal ha flyttet ut like før jul. Begge omkomne etterlater seg barn.

Så ingen ting

- Jeg sto i kjøkkenvinduet og så opp mot boligen i den tida tragedien skjedde, uten at jeg observerte noe som helst unormalt, sier Gerd Flatvoll.
Det ligger sju- åtte hus med til sammen 20- 30 personer i den vesle grenda på Fræna.

- Dette er et veldig stille og rolig sted, med gode naboforhold. Meldingen om tragedien kom derfor som et stort sjokk. Det som har skjedd er rett og slett ikke til å forstå, sier Flatvoll.

ÅSTEDET: I denne boligen ble de to brødrene funnet drept.