Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naboer vekket av seks smell

Melder om skudd og fyrverkeri i 06.00-tiden om morgenen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag tidlig våknet naboer til lyden av det som umiskjennelig hørtes ut som skudd, forteller vitner til Dagbladet.no.

En beboer på Bærumssiden forteller at hun sto opp av sengen og så to raketter dale ned.

 - De to siste av totalt seks. Jeg lurte jo veldig på hvem som hadde fest, sier hun til Dagbladet.no

Smellene hørtes også i et rekkehusområde i Møllerfaret på Røa.


- Vi ble vekket cirka 06.15 og hørte klart og tydelig seks skudd, forteller naboer, som bor cirka 50 meter unna der de angivelige skuddene skal ha falt.

Øyenvitnene forteller at politiet var på plass kort tid etter for å søke i området over Lysejordet med politihelikopter. Oslo-politiet bekrefter leteaksjonen, men sier at letingen var resultatløs.

- Vi har har fått de samme meldingene om at det har vært skyting eller smell i området, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Men vi har ikke funnet noe som helst etter å ha gjennomsøkt et stort området både med bakkemannskaper og politihelikopter. Derfor er det lite vi kan gjøre, sier han.

NABOENE VEKKET: I sekstiden våknet naboer til lyden av seks smell. Noen mente det var skudd, andre mente det var fyrverkeri. Foto: Reidar Lundquist
NABOENE VEKKET: I sekstiden våknet naboer til lyden av seks smell. Noen mente det var skudd, andre mente det var fyrverkeri. Foto: Reidar Lundquist Vis mer