Nabokrangel fra helvete

Støykrigen endte med at naboen fikk en sofa i hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Sunnmøre tingrett har dømt en 23 år gammel mann fra Ørsta til fengsel i 30 dager etter en heftig nabokrangel i april i fjor.

Ifølge Sunnmørsposten begynte det med en høylytt fest i 23-åringens leilighet. Naboen hisset seg opp, og svarte med samme mynt. Ettersom lydkrigen eskalerte måtte det tydeligvis hardere skyts til for å få ut aggresjonen:

23-åringen tok seg inn til naboen - og kastet en sofa på ham. Deretter slang han naboen bort i en krok, og gikk til angrep med nevene.

Han ble også dømt for flere andre forhold. Et par dager etter sofakastingen, klarte han å kjøre inn i to andre biler. Alle tre sjåførene måtte ha legetilsyn etter ulykken. Men før politiet rakk å ta blodprøve av 23-åringen, hadde han slått seg på flaska. Innen blodprøven var klar, hadde han 1,83 i promille.

Dermed kunne 23-åringen føye til en dom for uforsiktig kjøring, for å ha kjørt bil uten å ha med førerkortet, og for å ha «drukket alkohol etter en ulykke som han burde skjønt ville bli etterforsket». I tillegg ble han dømt for besittelse av en avsagd hagle.