Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nadin (26) fant bilen utbrent da hun skulle kjøre sønnen (6) til skolen

Nå er hun rasende på politiet, som ikke meldte fra om brannen. - Vi legger oss paddeflate, sier politiet.

SJOKKERT: Nadin Berri (26) og hennes seks år gamle sønn fant familie-Audien slik da de skulle kjøre til skolen i morges. Foto: PRIVAT
SJOKKERT: Nadin Berri (26) og hennes seks år gamle sønn fant familie-Audien slik da de skulle kjøre til skolen i morges. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg og sønnen min på seks år skulle kjøre til skolen i dag morges. Men da vi kom til bilen, var den helt utbrent, sier Nadin Berri (26) til Dagbladet.

- Vi ble sjokkert, begge to. Sønnen min, som er veldig glad i bilen, begynte å gråte, sier Nadin.

Måtte selv ringe I det siste har det vært flere bilbranner i området rundt Trosterud i Oslo. Nå er Nadin opprørt fordi politiet, som rykket ut til bilbrannen i natt, ikke tok kontakt med henne for å varsle om hva som var hendt. Før hun og sønnen altså sto der uten bil.

- Jeg måtte selv ta kontakt med politiet. De sa de skulle ringe tilbake, og beklaget, sier småbarnsmoren - som ikke godtar unnskyldningen.

- Det verste er at sønnen min ble utsatt for dette, sier hun opprørt.

- Skulle selvsagt ha ringt Tore Solberg, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, gransker nattas logg. Der går det fram at bare melder - som ikke er identisk med bileier Nadin - ble forsøkt oppringt.

- Vi legger oss paddeflate. Bileier skulle selvsagt ha vært kontaktet, og jeg skjønner irritasjonen over å finne en utbrent bil om morgenen. Jeg kan bare beklage, sier Solberg til Dagbladet.

Det er branngruppa ved Oslo politidistrikt som etterforsker bilbranner i hovedstaden. Gruppas leder Terje Dahl opplyser at meldingen om Nadins brennende Audi kom inn klokka 01.50.

- Vi foretok søk i nærområdet i forbindelse med denne brannen, sier han til Dagbladet.

Dahl opplyser videre at bilbrannen nå blir etterforsket.

- Anmeldelse opprettes nå, sier han.

RAMPONERT: Også bilens inventar bærer preg av å ha fått hard medfart. Foto: PRIVAT
RAMPONERT: Også bilens inventar bærer preg av å ha fått hard medfart. Foto: PRIVAT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media