Flyktningkrisa:

Nær daglig ringer desperate båtflyktninger til Tommy i Tromsø

Du hører ikke lenger mye om flyktningkrisa, men hver uke risikerer flyktninger livet sitt i synkeferdige gummibåter. Både i Middelhavet og i Egeerhavet.

FRIVILLIG: Både i 2015 og 2016 var Tommy Olsen flere uker i strekk Lesbos, der han hjalp mange av flyktningene. Siden den gangen har han brukt svært mye av fritida si på å hjelpe enda flere mennesker i nød. Foto: Privat
FRIVILLIG: Både i 2015 og 2016 var Tommy Olsen flere uker i strekk Lesbos, der han hjalp mange av flyktningene. Siden den gangen har han brukt svært mye av fritida si på å hjelpe enda flere mennesker i nød. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Sommeren og høsten 2015 preget flyktningkrisa nyhetsbildet hele tida. Hver dag kom tusener på tusener av mennesker over Egeerhavet, fra Tyrkia til de greske øyene.

Nå hører du ikke så mye om flyktningkrisa, men den pågår fortsatt. Én av dem som kjenner desperasjonen fra de flyktende menneskene på kroppen, er barnehage-ansatte Tommy Olsen. Stadig blir han ringt opp av folk i havsnød. De trygler om hjelp.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer