Flyktningkrisa:

Nær daglig ringer desperate båtflyktninger til Tommy i Tromsø

Du hører ikke lenger mye om flyktningkrisa, men hver uke risikerer flyktninger livet sitt i synkeferdige gummibåter. Både i Middelhavet og i Egeerhavet.

FRIVILLIG: Både i 2015 og 2016 var Tommy Olsen flere uker i strekk Lesbos, der han hjalp mange av flyktningene. Siden den gangen har han brukt svært mye av fritida si på å hjelpe enda flere mennesker i nød. Foto: Privat
FRIVILLIG: Både i 2015 og 2016 var Tommy Olsen flere uker i strekk Lesbos, der han hjalp mange av flyktningene. Siden den gangen har han brukt svært mye av fritida si på å hjelpe enda flere mennesker i nød. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren og høsten 2015 preget flyktningkrisa nyhetsbildet hele tida. Hver dag kom tusener på tusener av mennesker over Egeerhavet, fra Tyrkia til de greske øyene.

Nå hører du ikke så mye om flyktningkrisa, men den pågår fortsatt. Én av dem som kjenner desperasjonen fra de flyktende menneskene på kroppen, er barnehage-ansatte Tommy Olsen. Stadig blir han ringt opp av folk i havsnød. De trygler om hjelp.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer