Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Regjeringens innvandringspolitikk får stryk i meningsmåling

Nær halvparten misfornøyd med regjeringens håndtering av innvandringen

47,4 prosent synes regjeringen jobber dårlig med innvandring og integrering.

UPOPULÆR: Under halvparten av befolkningen synes Sylvi Listhaug og regjeringen gjør en god jobb med innvandring og intergrering. b.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
UPOPULÆR: Under halvparten av befolkningen synes Sylvi Listhaug og regjeringen gjør en god jobb med innvandring og intergrering. b. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringens håndtering av innvandrings- og integreringspolitikken får tommelen ned av nesten halvparten av de spurte i en ny meningsmåling.

Hele 47,4 prosent av de spurte svarer at de mener regjeringen gjør en dårlig jobb når det gjelder å håndtere innvandring og integrering. Bare 36,2 prosent svarer at regjeringen gjør en god jobb.

Det viser en undersøkelse Sentio har gjort for P4.

- Dette synes jeg er litt overraskende, men innvandrings og integreringspolitikk er et veldig polarisert felt, så du finner folk på begge sider. Jeg tror den opphetede debatten kan være avgjørende her, sier valgforsker Johannes Bergh til radiokanalen.

Undersøkelsen viser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug får kritikk fra sine egne velgere. 27,9 prosent av Frps velgere er misfornøyde.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media