Nær nabo: Familien er fra Afghanistan

Politiet foretok rundspørring etter at ung kvinne ble funnet død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LUNNER (Dagbladet): Politiet i Vestoppland varsler pressekonferanse klokka 10.00 i morgen formiddag, i forbindelse med dødsfallet på Grua i Lunner i dag.

En ung kvinne ble funnet død, og politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig. Kripos er koblet på saken for å bistå politidistriktet i etterforskninga.

Rundt klokka 19.30 i kveld ble liket fraktet ut av boligen av krimteknikere.

Politiet fikk først melding om en skadd kvinne klokka 12.29 i ettermiddag, men da de rykket ut fant de den unge kvinnen død. Politiet fikk innledningsvis oppgitt gal adresse.

- Opprinnelig fra Afghanistan Det er ifølge VG seks personer registrert på tomannsboligen der kvinnen ble funnet død.

- Familien flyttet inn for omtrent et år siden. Vi hadde ikke så mye kontakt på grunn av språkproblemer, men det virket som en helt normal familie. Vi har aldri opplevd noen problemer eller bråk, sier en nær nabo til Dagbladet, som ikke ønkser å få navnet i avisa.

Han legger til at området vanligvis er stille og rolig.

- Man får jo litt sjokk, sier naboen videre.

Politiet gikk fra dør til dør Ifølge naboer Dagbladet har snakket med skal det være fire barn i familien, i en alder fra 6-20 år.

Politiet ønsker tips i saken, og kan nås på telefon 61151579. I kveld har politiet utført en rundspørring i området, og vil altså komme med en ny oppdatering først i morgen.

- Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si noe mer enn at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall. Vi har per nå ingen mistenkt eller siktet i saken. Vi foretar tekniske undersøkelser med bistand fra Kripos, og vi foretar rundspørringer i området. Vi har blant annet tatt en runde med taxisentral, NSB og busselskap for å sjekke om de har observert noe utenom det vanlige, sa politiadvokat Mari Lauritzen til Dagbladet tidligere i dag.

 MISTENKELIG:  Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, og vil komme med en ny oppdatering på en pressekonferanse i morgen formiddag. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
MISTENKELIG: Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, og vil komme med en ny oppdatering på en pressekonferanse i morgen formiddag. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer