Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nærmer oss oppklaring i trippeldrapet

Opptil 40 politimenn jobber nå på spreng i jakten på trippelmorderen. Samtidig strømmer det inn interessante tips til hovedkvarteret på Sørum lensmannskontor i Akershus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi mener selv vi nærmer oss en oppklaring, sier politiadvokat og etterforskningsleder Tom Danielson ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Han avviser at drapsetterforskerne er i ferd med å sirkle inn en navngitt person.

Et vitne skal ha sett en skygge ved kårboligen til ekteparet Kristian Magnus (81) og Marie (84) Orderud natt til lørdag for over en uke siden. Denne personen kan imidlertid ha vært tilknyttet en fest i nabolaget. Ytterligere et vitne skal ha sett en bil i området natt til lørdag, men politiet venter fremdeles med å etterlyse personer eller biler.

- Vi vil gå ut med en etterlysning når tida er moden. Det kan hende at vi ikke etterlyser noe som helst, sier Danielson.

Det kan bety at politiet kjenner trippelmorderens identitet og at de bare venter på det rette tidspunktet for å gå til en arrestasjon.