- Nærmest ubrukelig i praksis?

Rødbloggen blir varm om hjertet av Venstres partiprogram, men tror det er viktigere å stemme med hodet.

VARMER HJERTET: Men ubrukelig i praksis, tror rødbloggen om Venstre på Stortinget. Her er partileder Lars Sponheim på tur i fjøset med kua Nana. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
VARMER HJERTET: Men ubrukelig i praksis, tror rødbloggen om Venstre på Stortinget. Her er partileder Lars Sponheim på tur i fjøset med kua Nana. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I ukene fram mot stortingsvalget vil tre uavhengige bloggere ta for seg de ulike partiene her på dagbladet.nos egen valgblogg.

Denne uken er det partiet Venstre som står for tur.

- Kanskje bør jeg like gjerne innrømme at det er få partier jeg kan si meg så mye enig med som Venstre når det kommer til det ideologiske rammeverket. Hva er det ikke å like med Norges eneste sosialliberalistiske parti, spør Mihoe seg på rødbloggen.

- Men når valgdagen opprinner er det likevel ganske få som faktisk stemmer på dem. Jeg tror ikke jeg er alene om å lure på om dette er Venstres skjebne. Briljant som idé, men nærmest ubrukelig i praksis? Kanskje er det flere med meg som rives med av realpolitiske begrensninger og ikke tror partiet vil være i stand til å få gjennomslag for politikken sin?

Her kan du lese hele rødbloggen!