Naken elsker måtte reddes fra taket

Kvinnens elsker hoppet ut av vinduet da ektemannen kom hjem. Brannvesenet måtte redde den nakne mannen ned fra taket i sprengkulden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den danske avisa BT som forteller historien som kunne vært direkte hentet ut fra en komedie. Men historien fra den danske byen Horsens er sann nok:

41-åringen nøt en het hyrdestund i annen etasje natt til søndag da kvinnens ektemann plutselig kom hjem.

Satt fast på taket

Mannen hadde på forhånd blitt advart om at ektemannen både var muskuløs og lite tilgivende, og hadde derfor sett for seg at han kunne flykte gjennom vinduet hvis noe skulle skje. Han valgte derfor vinduet for retretten da paret hørte det smelle i inngangsdøra.

Men den 41 år gamle Don Juan'en hadde ikke tenkt nøye nok over hvordan han ville komme seg ned fra taket og nølte med å hoppe. I stedet ble han stående på taket utenfor soveromsvinduet i flere timer - i den iskalde februarnatten.

Fryktet selvmordsforsøk

På den andre siden av gaten kikket en beboer ut av vinduet og fikk øye på den nakne mannen. Beboeren ringte øyeblikkelig til politiet.

- Han trodde at mannen skulle begå selvmord, sier Ole Hansen i brannvesenet i Horsens. Brannvesenet ble tilkalt av politiet.

- Vi måtte ha en stigevogn for å få ham ned fra taket, sier Hansen.

Deretter måtte politiet gå inn til ekteparet og hente mannens klær. Mannen sa selv til politiet at han ikke ønsket å gjøre dette, ettersom han ikke ville forårsake mer ubehag, skriver BT.