Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naken finne med norgesrekord i bøter

99 stykker på tre år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 39 år gammel finne har trolig æren av å ha norgesrekord når det gjelder bøter. Han har fått hele 99 bøter de siste tre årene, ifølge BA.

Torsdag neste uke må finnen møte i Bergen tingrett. På tiltalepunktene står blant annet blotting, nasking, legemsbeskadigelse, og for å ha forstyrret alminnelig ro og orden.

Kaster klærne i fylla

Det viser seg at finnen har en sterk trang til å kaste klærne når han drikker alkohol. I august i fjor ble han pågrepet med buksene på knærne, etter å ha blottet seg for barn og voksne i Vågsallmenningen i Bergen.

Den strippeglade finnen er også tiltalt for hele åtte tilfeller av ordensforstyrrelser. Rett før jul i fjor var han delvis avkledt og høyrøstet på en buss i Bergen. Han har også drevet flere av dørvaktene til fortvilelse på utesteder i Bergen, ifølge BA.

Gjør ikke opp for seg

Finnen har foreløpig ikke betalt en eneste av de 99 bøtene.

- Grunnen til at han ikke har betalt bøtene er at han har hatt dårlig råd og gått på sosialtrygd, sier finnens forsvarer, Steinar B. Yndestad, til BA.

Finnen har fått de fleste bøtene i Bergen, men har også blitt dømt i Stavanger tidligere. Han har også blitt utvist fra Norge, men har kommet seg tilbake og pådratt seg nye bøter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling