Naken horekunde arrestert i bøttekott

Turen endte ikke som avtalt for den kvinnelige prostituerte og hennes kunde. Kvinnen gjorde anskrik om voldtekt, og kunden løp naken ut av hybelen. Der ble han møtt av husets vaktmester, som stengte ham inne i et bøttekott.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Der ble han sittende til politiet hentet ham ut med makt. Det var klokka 20.45 i går kveld at en av kvinnens naboer meldte fra om den påståtte voldtekten i en bygård i Oslo sentrum.

- Kvinnen har forklart at hun er prostituert, og hadde med kunden inn på hybelen. Men turen ble ikke som planlagt da mannen ikke holdt seg til sin del av avtalen, og kvinnen sier hun er blitt voldtatt, sier operativ leder Svein Isaksen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet. Han ønsker ikke å gi flere opplysninger om hendelsesforløpet.

Hastverk

Det som virker klart, er at kvinnen har gjort anskrik om voldtekt, og at en av naboene varslet politiet. Kunden fikk dermed hastverk med å komme seg ut fra hybelen, og løp ut på gangen uten en tråd på kroppen. På gangen møtte han vaktmesteren, som grep fatt i mannen og fikk stengt ham inne i bøttekottet. Vaktmesteren og en nabo holdt vakt utenfor døra til politiet kom til stedet ti minutter senere. Men da nektet han å komme ut frivillig. Døra kunne ikke låses innenfra, men mannen hang på dørklinka med all sin kraft.

- Han forsøkte å holde igjen døra, og satte seg til motverge ved pågripelsen. Vi la ham på gulvet og satte på håndjern. Det var ikke så mye annet å gjøre, sier Isaksen.

Påkledt

Da politiet endelig fikk ham ut, var han imidlertid påkledt.

- Han skal ha vært naken da han ble sperret inne i kottet, men da vi hentet ham ut hadde han klær på seg. Han har antakeligvis fått på seg klærne mens han var i kottet, sier Isaksen. Mannens opphold i bøttekottet varte i 15-20 minutter. Like før klokka halv ti ble han bragt ut av bygården av politiet, iført håndjern. Han bar tydelig preg av å ha hatt hastverk med påkledningen.

Avhøres i dag

Den 37 år gamle mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, vil først bli avhørt i dag, blant annet fordi han trenger tolk. Han har tilbragt natten i en celle på politihuset. Kvinnen ble sent i går kveld bragt til voldtektsmottaket på legevakten, hvor hun etter alt å dømme ville tilbringe natten. Først i dag vil hun anmelde forholdet og avgi sin forklaring, i følge vaktleder Laila Bach ved kriminalvakten i Oslo politidistrikt.