Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naken kvinne (28) funnet fem kilometer til havs. Hvordan hun havnet der er et mysterium

Forklaringen hennes skurrer.

NAKENBADING: Søndag for en uke siden kom to kajakkpadlere over en naken kvinne (28) i vannet omlag fem kilometer fra land utenfor Newpost Beach i Los Angeles. Det skriver LA Times. Foto: Google Maps
NAKENBADING: Søndag for en uke siden kom to kajakkpadlere over en naken kvinne (28) i vannet omlag fem kilometer fra land utenfor Newpost Beach i Los Angeles. Det skriver LA Times. Foto: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag for en uke siden kom to kajakkpadlere over en naken kvinne (28) i vannet omlag fem kilometer fra land utenfor Newport Beach i Los Angeles. Det skriver LA Times.

Kvinnen fortalte at hun hadde svømt seg en tur dagen i forveien og at en undervannsstrøm trakk henne ut til havs, men politiet får ikke forklaringen hennes til å stemme.

Undervannsstrømmer Da hun omsider kom på land igjen fortalte hun at hun hadde lagt ut på svømmetur 17.30 den foregående ettermiddagen, men da helsepersonale skulle behandle henne for nedkjøling viste det seg at hun hadde det fint. Dette var 16 timer etter at hun sa hun hadde gått ut i vannet.

Hun fortalte også at hun ble trukket vekk fra land av undervannsstrømmer, men heller ikke dette får politiet til å stemme. Ifølge David Pratt. som jobber som livvakt på Newport Beach, løser disse strømmene seg opp mellom 20 og 70 meter fra land.

Selv i de mest ekstreme tilfellene med høye bølger, vil ikke strømmene kunne trekke en person lenger ut enn 160-200 meter, mens kvinnen altså var hele fem kilometer fra land.

Hun ble også funnet fem kilometer sør for det stedet hun sa hun hadde gått ut i vannet.

Tok av badedrakt En annen del av kvinnens forklaring som ikke virker å stemme helt, er at ingen av eiendelene hennes ble funnet der hun sa hun hadde lagt dem igjen.

Det er selvsagt slik at disse kan ha blitt stjålet av noen andre som var på stranda den lørdagskvelden, men politiet har heller ikke klart å finne noen som så kvinnen den aktuelle dagen.

Hva nakenheten angår fortalte hun at hun hadde tatt av seg klærne slik at de ikke skulle hindre bevegelsesfriheten hennes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!