Naken mann brøt seg inn i hus i Trondheim

Politiet frykter han forgrep seg på to barn som lå og sov.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trondheim etterforsker et spesielt innbrudd sent fredag kveld, der en naken mann brøt seg inn i et hus. Politiet frykter at mannen har gjort noe straffbart mot to barn som lå og sov.

Mannen brøt seg inn i huset på Charlottenlund mens hele familien var til stede. Politiet fikk melding om innbruddet fredag klokka 23.14, skriver Adresseavisen.

- Den nakne mannen ble overrasket av huseieren og flyktet. Vi vet ikke hvor lenge mannen kan ha oppholdt seg i huset. Vi er interessert i opplysninger fra personer som kan ha observert noe, eller som kan ha opplysninger i saken, sier krimvaktleder Frode Tyvoll ved Sentrum politistasjon i Trondheim til avisa.

Politiet er svært sparsomme med opplysninger i saken, men undersøker lørdag hva mannen har foretatt seg i huset. Det er ifølge politiet frykt for at mannen har foretatt seg noe straffbart mot de to barna som lå og sov.

Ettersom det verken i eller utenfor huset er funnet klær som tilhører mannen, antar politiet at mannen var naken da han tok seg inn i huset.

(NTB)