Naken mann observert med våpen - tre personer pågrepet

To softgun ble beslaglagt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Rundt klokka 15.40 fikk politiet melding om at noen hadde observert en naken mann med skyevåpen i Hanekleiva i Sande i Vesfold.

Like etter politiet fikk inn meldingen satte politiet i gang en væpnet politiaksjon. Tre personer, to menn og en kvinne, er pågrepet. De er fra aldren 22 til 37 år.

Ifølge Drammens Tidene sendte en eller flere av de pågrepne live-sending på Facebook. Ifølge avisa hadde de på det meste 600 seere.

Sperret veien

- Først dro en sivil politipatrulje for å se om det stemte, og det gjorde det. En nakne mannen ble observert ved en campingvogn ved Hanekleiva. Like etterpå kom flere patruljer på stedet og et politihelikopter ble rekvirert, sier Erik Grønnerød, operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, til Dagbladet.

Politiet sperret fylkesvei 319 på begge sider, og pågrep den nakne mannen sammen med en kvinne, utenfor en campingvogn de skal ha oppholdt seg på. Også en annen mann ble pågrepet.

- Udramatisk

- Alt foregikk udramatisk, de etterkom politiets ordre. Vi har beslaglagt tohåndsvåpen og et enhåndsvåpen, sier operasjonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer