Naken Oslo-kvinne betaler erstatning

Den 28 år gammel kvinnen trakk budet på leilighetene da det viste seg at hun ikke kunne gå der uforstyrret i Evas drakt. Nå har hun gått med på å betale erstatning til selger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen fra Oslo la inn bud på 6,4 millioner for to toppleiligheter i et bygg på hovedstadens vestkant. Siden oppdaget hun at det ikke gikk an å gå rundt naken uten delvis innsyn. Da ombestemte hun seg og trakk budet.

For retten

Det ville ikke selger Amalienborg Eiendom as vite noe av og trakk henne for retten. Kravet var opprinnelig 2,7 millioner, skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge avisa endte oppgjøret med at 28-åringen betaler over to millioner i erstatning.

- Det er oppnådd enighet - og derfor avser vi saken som avsluttet, sier eiendomfirmaets advokat Tom A. Torkildsen.

Gardin-skrekk

Tidligere har det kommet fram at kvinnen ikke bare misliker klær. Hun ville ikke henge opp gardiner i leilighetene heller, noe som ville minsket naboenes innynsmuligheter betraktelig.

Etter at dommen falt i Oslo tingrett uttalte advokat Torkildsen overfor Dagens Næringsliv at «I retten hevdet kvinnen at hun likte å gå rundt naken i sin leilighet. Og gardiner syntes hun ikke noe om. I dommen fremgår det at man ikke har rettslig beskyttelse for så spesielle og personlig interesser.