Naken rompe og en kopp kaffe

Britiske Sharon Lightfoot reagerte kontant og slengte gloheit kaffe i rompa på 16-åringen som blottet seg for henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En utilslørt provokasjon og en like naken aggresjon ødela romjulsfeiringen for en 16 år gammel gutt og en 38 år gammel kvinne i Sørvest-England. Begge endte i kasjotten.

Sharon Lightfoot satt og drakk nytrukket kaffe, da det ringte på døren. Hun trodde det var ungdommer som etter gammel britisk skikk gikk rundt og sang julesanger ved dørene, og gikk derfor for å lukke opp.

Men ikke før hadde hun åpnet døren, så trakk en av ungguttene utenfor ned buksa og viste henne sin nakne bakende. Sharon nølte ikke et øyeblikk, men slengte det skåldhete innholdet i kaffekoppen rett i rumpa på gutten.

Han hylte så høyt at naboer tilkalte politiet, som tok med seg både Sharon og 16-åringen på stasjonen. Men der var arresten allerede så full av overforfriskede julefeirere, at det ikke var rom for de to arrestantene i herberget, og politiet måtte derfor la dem gå.

Sharon fikk imidlertid streng beskjed om å melde seg på stasjonen rett over nyttår, for nærmere avhør. Hun sier hun føler seg dypt krenket, både av 16-åringens uforskammede oppførsel og av at politiet betrakter henne som mistenkt for legemsfornærmelse.

(NTB)