Naken til topps

Da Kjell André Løvås gjorde sin entré til NM i stripping, var naturligvis limousin, lær og halvnakne damer involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Strippekonkurransen var i går finaleshowet på sexmessen Sexhibition, som årlig avholdes på Rockefeller i Oslo. Hele konkurransen ble satt på hold inntil Løvås, alias Frost Charmandor, satte sine bein i lokalet, sånn passelig forsinket. Sju kvinnelige og fire mannlige strippere hadde meldt seg på til å kjempe om NM-tittelen. Dette synes Løvås, som er vinner av strippe-NM de to foregående åra, var mager deltakelse.

-  Norge har minst 20 mannlige artister. At ikke flere melder seg på et årlig arrangement som dette, er flaut, sier han.

Fikk blod på tann

Den 27 år gamle trønderen startet sin karriere som stripper for fem år siden, da hans daværende kjæreste hadde et inderlig ønske om å bli stripper og nakenmodell.

-  Jeg ville finne ut hva det hele gikk ut på for å geleide min kjære i en bransje som er preget av mye snusk, forteller han.

Slik fikk han selv blod på tann og startet sin egen strippekarriere.

«Matrix»

Veien mot NM-tittelen har vært preget av mange personkonflikter, både med arrangørene av Sexhibition og andre artister i bransjen. Han sier selv at mye av vennligheten vi ser ham utvise for de andre bak scenen før showet er et rent spill for galleriet. -  Det langsiktige målet mitt er å bedre denne bransjen rent organisatorisk og bli kvitt alt snusket, sier han selvsikkert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer