Nakenbilde skulle selge bil

Finn.no likte ikke det de så, da de oppdaget at en bilselger brukte en naken dame for å skape oppmerksomhet rundt en bruktbil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved siden av en sprek Audi A4, sto en dame og vasket både seg selv og bilen.

Selgeren lokket med at bilen var en eneste stor sjekkemagnet og at modellen vekker oppmerksomhet hos det motsatte kjønn uansett hvem som kjører. Selgeren lokket også med at bilen åpner for muligheter som bildene viser.

– Jeg gjorde det bare for moro skyld og for å få litt oppmerksomhet, sier kjæresten til mannen som eier bilen, til Bergensavisen.

– Dette skulle være helt unødvendig. Vi er et nettsted som henvender oss til alle målgrupper og slike bilder blir overhodet ikke akseptert hos oss, sier Frode Nordseth som er ansvarlig for motorsidene til finn.no.

Finn.no ble oppmerksomme på nakenbildene av en kunde som reagerte på dem. Kort tid etterpå ble bildene slettet.

Under avdelingen «motor» på nettstedet er det vanligvis profesjonelle bilforhandlere som annonserer. Her er det aldri noe tull og det er heller ikke nødvendig med noe forhåndssensur. Finn.no har likevel en manuell ettersjekk av bildene som legges ut av private annonsører.

– Vanligvis går dette veldig bra, sier Nordseth.

– Skulle det dukke opp flere nakenbilder på bilsidene våre, blir vi nødt til å drive forhåndssensur. Det vil være kjedelig for kundene. Salget vil nemlig gå tregere, sier Nordsett.

<B>BRUKTE UVANLIGE GREP:</B> På Finn.no.