Nakenbilder av Berlusconi til salgs for 10 mill.

Skal være tatt under statsministerens «bunga-bunga-fester».

UNDER PRESS: Skandalene tårner seg opp for Italias statsminister Silvio Berlusconi (74). Et overveiende flertall av dem dreier seg om hans seksuelle eskapader. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/SCANPIX
UNDER PRESS: Skandalene tårner seg opp for Italias statsminister Silvio Berlusconi (74). Et overveiende flertall av dem dreier seg om hans seksuelle eskapader. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I den etter hvert svært lange rekka av skandaler rundt Italias statsminister Silvio Berlusconi (74) kommer enda en:

Nakenbilder av statsministeren, tatt under en av hans beryktede angivelige sexfester, er nå til salgs til høystbydende - og inngangsprisen er nærmere 10 millioner kroner, skriver Daily Telegraph.

Så langt er det ikke brakt på det rene om bildene faktisk viser Berlusconi i aksjon - men blader og fotobyråer kjemper for tida for å overby hverandre i jakten på pakka.

- I kø for sex Bildene skal være tatt av en deltaker på de såkalte bunga-bunga-festene - der den aldrende statsministeren har omgitt seg med en rekke unge jenter som nærmest skal ha stått i kø for å ha sex med ham.

Berlusconis advokater ligger imidlertid ikke på latsida, og har allerede stemplet bildene, «dersom de eksisterer», som enten manipulerte eller arrangerte. De har imidlertid tatt sine forholdsregler ved å kontakte juridiske myndigheter som et oppdemmingstiltak.

Samtidig kommer det fram at Fabrizio Corona, en av Italias mest kjente paparazzier, har hatt innbrudd i et av lokalene sine. Han tror inntrengerne var på jakt etter nakenbildene.

- Det lå kontanter og kameraer i lokalene, men de var ikke rørt. Det eneste som ble tatt, var harddiskene og bildearkivene, sier Corona til Daily Mail.

Han understreker:

- Vi har ikke disse bildene.

Beslag På annet hold er det forventet at påtalemakten vil begjære rettssak rundt saken med Ruby, som var 17 da hun skal ha fått betalt for å ha sex med Berlusconi. I Italia er det forbudt å kjøpe sex av personer under 18 år.

Statsministeren er også anklaget for å ha utøvd maktmisbruk ved å bruke administrasjonen sin for å få den marokkanske jenta løslatt fra politiarresten etter at hun ble tatt for tyveri.

LEI AV SKANDALER: I går barket anti-Berlusconi-demonstranter sammen med opprørspolitiet utenfor statsministerens bolig i Milano. Mange italienere er flaue over skammen de mener han bringer over landet, og krever hans snarlige avgang. Foto: MARCELLO SATTI/AP/SCANPIX
LEI AV SKANDALER: I går barket anti-Berlusconi-demonstranter sammen med opprørspolitiet utenfor statsministerens bolig i Milano. Mange italienere er flaue over skammen de mener han bringer over landet, og krever hans snarlige avgang. Foto: MARCELLO SATTI/AP/SCANPIX Vis mer

Etterforskere har beslaglagt PC-er og mobiler fra unge kvinner Berlusconi skal ha holdt som sitt private harem i et luksuriøst leilighetskompleks i Milano. Politifolkene går gjennom beslaget for å se om de inneholder bilder og video av statsministerens hjem.

Demonstrasjoner Skandalene rundt statsministeren er etter hvert blitt utålelige for opposisjonen, og i går demonstrerte flere hundre utenfor hjemmet hans i Milano.

- Gå av, gå av! ropte de taktfast, ifølge AFP.

Dagen før demonstrerte ca. 9000, blant andre forfatteren Umberto Eco, mot Berlusconi i sentrum av Milano.

- Vi er her for å vise at ikke alle italienere er like, sa Eco og sammenliknet statsministeren med Egypts president Hosni Mubarak.

Men Berlusconi sitter foreløpig trygt, ettersom sentrum-høyre-koalisjonen hans fortsatt scorer høyrere på popularitetsbarometrene enn opposisjonen.

- Folk fortsetter å stemme på oss fordi de vet at vi har holdt landet trygt under den største økonomiske verdenskrisen siden 1929, sier den skandaliserte statsministeren.

KAN FELLE STATSMINISTEREN: Karima El Mahroug (18) - også kjent under artistnavnet Hjerteknuseren Ruby - skal ha mottatt penger mot sex med Berlusconi da hun var mindreårig. Statsministeren skal også ha misbrukt sitt embete for å få henne løslatt fra politiarresten. Nå kommer sannsynligvis saken opp for retten - og blir Berlusconi dømt, kan det bety slutten på hans politiske karriere. Foto: GIUSEPPE ARESU/AFP/SCANPIX
KAN FELLE STATSMINISTEREN: Karima El Mahroug (18) - også kjent under artistnavnet Hjerteknuseren Ruby - skal ha mottatt penger mot sex med Berlusconi da hun var mindreårig. Statsministeren skal også ha misbrukt sitt embete for å få henne løslatt fra politiarresten. Nå kommer sannsynligvis saken opp for retten - og blir Berlusconi dømt, kan det bety slutten på hans politiske karriere. Foto: GIUSEPPE ARESU/AFP/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer