Nakenbilder av Berlusconi til salgs for 10 mill.

Skal være tatt under statsministerens «bunga-bunga-fester».

UNDER PRESS: Skandalene tårner seg opp for Italias statsminister Silvio Berlusconi (74). Et overveiende flertall av dem dreier seg om hans seksuelle eskapader. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/SCANPIX
UNDER PRESS: Skandalene tårner seg opp for Italias statsminister Silvio Berlusconi (74). Et overveiende flertall av dem dreier seg om hans seksuelle eskapader. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I den etter hvert svært lange rekka av skandaler rundt Italias statsminister Silvio Berlusconi (74) kommer enda en:

Nakenbilder av statsministeren, tatt under en av hans beryktede angivelige sexfester, er nå til salgs til høystbydende - og inngangsprisen er nærmere 10 millioner kroner, skriver Daily Telegraph.

Så langt er det ikke brakt på det rene om bildene faktisk viser Berlusconi i aksjon - men blader og fotobyråer kjemper for tida for å overby hverandre i jakten på pakka.

- I kø for sex Bildene skal være tatt av en deltaker på de såkalte bunga-bunga-festene - der den aldrende statsministeren har omgitt seg med en rekke unge jenter som nærmest skal ha stått i kø for å ha sex med ham.

Berlusconis advokater ligger imidlertid ikke på latsida, og har allerede stemplet bildene, «dersom de eksisterer», som enten manipulerte eller arrangerte. De har imidlertid tatt sine forholdsregler ved å kontakte juridiske myndigheter som et oppdemmingstiltak.

Samtidig kommer det fram at Fabrizio Corona, en av Italias mest kjente paparazzier, har hatt innbrudd i et av lokalene sine. Han tror inntrengerne var på jakt etter nakenbildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer