Nakenpolitiker trekker seg

Husker du nakenmodellen som kom inn i kommunestyret for FrP? Nå trekker hun seg fra lokalpolitikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ann Kristel Fure (20) skapte overskrifter da hun stilte til valg som ordførerkandidat for Fremskrittspartiet i Steigen i Nordland. Hun hadde nemlig en fortid som nakenmodell i Aktuell Rapport. Hun startet lokalpartiet alene og kom inn i kommunestyret som eneste representant fra FrP etter lokalvalget i fjor høst.

- Jeg hadde store politiske ambisjoner, men det går dessverre ikke an å drive et parti helt alene, sier hun til Avisa Nordland.

Sliten

Hun har mistet motet, blant annet fordi hun føler apparatet rundt henne ikke fungerer som det skal.

- Det er trist, for jeg synes det er spennende og artig å drive med politikk. Jeg kommer aldri til å miste lysten på politikk og har lyst til å gjøre en innsats for FrP, men det blir neppe i Steigen, sier Fure til Avisa Nordland.

Ifølge avisa har ikke 20-åringen møtt på de siste kommunestyremøtene. Hun har nå søkt om å bli fritatt for alle politiske verv av personlige årsaker.

Hun er oppgitt over at andre medlemmer i Steigen FrP ikke stiller på partimøter og gir blanke.

- Det finnes ikke noe samhold i partiet lokalt. Det er useriøst og uakseptabelt overfor dem som har stemt på oss, sier Fure til Avisa Nordland.

Hennes vararepresentant i kommunestyret ønsker ikke å kommentere sin partikollegas uttalser, men mener de får stå for hennes egen regning.

SLUTT:</B> Ann Kristel Fure orker ikke mer lokalpolitikk for FrP i Steigen. Men Frp støtter den tidligere nakenmodellen fortsatt.