Nakne 14-åringer skal ha massert milliardæren

- En mengde usømmelige bilder. Clintons og Trumps mystiske venn risikerer 45 års fengsel.

PRESIDENTVENN: Statsadvokat Geoffrey Berman i Southern District of New York Geoffrey Berman presenterer tiltalen mot Jeffrey Epstein i retten på Manhattan mandag. Mangemilliardæren er tiltalt for organisering av ulovlig sexring og seksuell omgang med mindreårige både i New York og Palm Beach Florida. Epstein møtte i marinens fangeklær. Foto: Richard Drew / AP / NTB Scanpix
PRESIDENTVENN: Statsadvokat Geoffrey Berman i Southern District of New York Geoffrey Berman presenterer tiltalen mot Jeffrey Epstein i retten på Manhattan mandag. Mangemilliardæren er tiltalt for organisering av ulovlig sexring og seksuell omgang med mindreårige både i New York og Palm Beach Florida. Epstein møtte i marinens fangeklær. Foto: Richard Drew / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede for 17 år siden skrev New York Magazine et langt portrett om multimilliardæren, kjendisvennen og presidentkompisen Jeffrey Epstein.

«Den internasjonale, mystiske pengemannen» er tittelen på portrettet, basert på magasinets egne og omverdenens observasjoner. Nå 66 år gamle Epstein hadde ikke da - og heller ikke nå - gitt et eneste intervju.

Men penger, presidentvenner, kongelige og skuespillervenner har han fortsatt rundt seg.

Og unge jenter, langt under den seksuelle lavalder, som er 18 år i Florida og 17 år i New York. I Epsteins residens på Manhattan, 4600 kvadratmeter stor og ni etasjer høy, gjorde politiet en storstilt razzia lørdag før Epstein ble pågrepet da han landet med privatjeten etter en svipptur til en av sine øvrige boliger, i Paris.

I retten på Manhattan mandag stilte Epstein uten håndjern, Men fotoforbud .

Tiltalen for organisering av sextrafikk har en strafferamme på 45 år.

Statsadvokaten ville ikke svare på hvorfor saken om Epsteins sexring fra politi og påtalemyndigheters side blir håndtert av avdelingen for korrupsjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer