Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nakne narkosmuglere kjørte på kystvakten

De sju narkosmuglerne tømte kokain for 300 millioner kroner i sjøen. Så kledde de seg nakne, tømte bensin over seg og kolliderte med en kystvaktbåt, i det som trolig er tidenes mest elleville smuglerhistorie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det mislykkede smuglerforsøket skjedde på onsdag, i internasjonalt farvann utenfor havnen Buenaventura i Colombia. Seks colombianere og en mann fra Nicaragua prøvde å smugle narkotika for 300 millioner kroner med båt til USA.

Det amerikanske kystvaktskipet USS De Werth så mennene, og mistenkte dem for å være narkotikasmuglere. Kystvakten tok opp jakten på smuglerskipet.

De sju smuglerne gjorde flere desperate forsøket på å komme seg unna. Først kastet de 40 pakker med kokain i vannet. Hver av pakkene inneholdt 22,5 kilo kokain. Deretter kledde de seg nakne, og helte bensin over seg for å fjerne alle narkotikaspor på kroppen. Så prøvde de å bli kvitt båten sin - mens de var ute på åpen sjø. De siktet inn kystvaktskipet, og kjørte mot det i full fart. En av smuglerne ble skadd i båtulykken.

Alle smuglerne ble arrestert. Politiet hadde ingen problemer med å hente opp de 40 pakkene med kokain fra vannet.