Nakne pizzaelskere tipser best

Og «Paris Hilton» er det navnet folk oppgir når de bestiller pizza.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er selvfølgelig snakk om pizzasugne mennesker som bestiller i falskt navn.

Pepperonielskere

Ifølge en undersøkelse utført for den amerikanske pizzakjeden Domino er Paris Hilton det vanligste navnet folk ringer og bestiller tilkjørt pizza til. 38 prosent av dem som bruker dette navnet bestiller pepperonipizza til et av verdens best kjente hoteller, som også er navnet på en ganske så sexy, skandaleombrust amerikansk modell. Paris Hilton er realitystjernen og hotellarvingen som folk flest lyver på seg navnet til.

Det er selskapets pizzabud som har deltatt i undersøkelsen, og de opplyser at folk som åpner døra naken er bedre til å gi tips enn de som tar imot pizza i pysjen. Ifølge de 630 som svarte, tipser ni prosent av de som åpner nakne mer enn 20 prosent. Bare 2 prosent av pysjfolket tipser så bra.

Trista ga pizzalyst

Og pizzabudene får med seg mer spennede informasjon. De har lagt merke til at det er amerikanere for demokratenes presidentkandidat Dean som tipser best.

Faktisk tipser folk med «Dean for President»-merke på bilene sine i oppkjørselen 22 prosent bedre enn de med «Bush for President»-klistremerke. Og det er også tre ganger mer sannsynlig at Bush-folket bestiller kjøttfyll enn Deans tilhengere.

Toppdagen for pizzakjøring i Washington var i følge selskapet den kvelden Ungkarskvinnen, Trista, giftet seg med Ryan. Deretter følger dagen da krigen i Irak brøt ut og på tredjeplass Super Bowl-dagen.

Nakne pizzaelskere tipser best

Dagen da Saddam ble tatt fikk sjåførene inn mer tips enn noen annen dag. På andreplass på tipstoppen havner dagen da Britney kysset Madonna på MTV Music Video Awards.

<B>PIZZAKUNDER SIER DE RARESTE TING:</B> Og dessuten har de ikke alltid klær på.
PARIS HILTON:</B> Amerikansk modell som antakeligvis ikke spiser mye pizza. Men pizzaelskere elsker navnet hennes.