Nakne sjokoladetissere herjet Statoil-stasjon

Tømte tanken.

Foto: OLA SÆTHER (Sjokoladen på bildet er ikke identisk med den omtalte.)
Foto: OLA SÆTHER (Sjokoladen på bildet er ikke identisk med den omtalte.)Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Fem menn fra Sjælland kan nå vente seg et saftig oppgjør etter at tre av dem spaserte nakne inn på Statoil-stasjonen i Slagelse og tisset over hele sjokoladebeholdningen, skriver Sj-nyheder.dk.

Saken har skaket opp den sjællandske byen de siste dagene - men er nå altså oppklart.

Den lite appetittlige skjendingen av sjokoladen fant sted natt til tirsdag. I totida ankom de fem i en Mercedes. Tre av dem gikk inn og tisset på sjokoladen før de løp ut igjen - mens de to resterende satt ved eller inni bilen, også de nakne. Så stakk gjengen av like fort som de var kommet.

Men overvåkingskameraene fanget inn de fem - som en etter en ble oppringt av politiet. Alle mennene tilsto skamfulle at det var de som sto bak episoden.

Nå risikerer de å måtte betale opptil 10 000 danske kroner i erstatning til Statoil, for den ødelagte sjokoladen samt rengjøring av stasjonen.

Jan Schmidt ved Slagelse-politiet avviser at sjokoladetissingen skulle være foranlediget av et utdrikningslag eller veddemål.

- Neih, de hadde bare «drukket hjernen ud», som de sa. Men de er ikke spesielt stolte av det de har gjort, og det synes jeg ærlig talt ikke de trenger å være, heller, sier Schmidt til lokalavisa.