Nakne sjokoladetissere herjet Statoil-stasjon

Tømte tanken.

Foto: OLA SÆTHER (Sjokoladen på bildet er ikke identisk med den omtalte.)
Foto: OLA SÆTHER (Sjokoladen på bildet er ikke identisk med den omtalte.) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Fem menn fra Sjælland kan nå vente seg et saftig oppgjør etter at tre av dem spaserte nakne inn på Statoil-stasjonen i Slagelse og tisset over hele sjokoladebeholdningen, skriver Sj-nyheder.dk.

Saken har skaket opp den sjællandske byen de siste dagene - men er nå altså oppklart.

Den lite appetittlige skjendingen av sjokoladen fant sted natt til tirsdag. I totida ankom de fem i en Mercedes. Tre av dem gikk inn og tisset på sjokoladen før de løp ut igjen - mens de to resterende satt ved eller inni bilen, også de nakne. Så stakk gjengen av like fort som de var kommet.

Men overvåkingskameraene fanget inn de fem - som en etter en ble oppringt av politiet. Alle mennene tilsto skamfulle at det var de som sto bak episoden.

Nå risikerer de å måtte betale opptil 10 000 danske kroner i erstatning til Statoil, for den ødelagte sjokoladen samt rengjøring av stasjonen.

Jan Schmidt ved Slagelse-politiet avviser at sjokoladetissingen skulle være foranlediget av et utdrikningslag eller veddemål.

- Neih, de hadde bare «drukket hjernen ud», som de sa. Men de er ikke spesielt stolte av det de har gjort, og det synes jeg ærlig talt ikke de trenger å være, heller, sier Schmidt til lokalavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer