Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naomi Campbell arrestert

- Slo ned assistenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Supermodellen Naomi Campbell ble i dag arrestert i New York, mistenkt for å ha slått ned sin hushjelp, melder BBC.

Hushjelpen, en 42 år gammel kvinne, ble kjørt til sykehus med en flenge i hodet, og måtte angivelig sy fire sting etter å ha blitt slått med en mobiltelefon.

- Ren hevnaksjon

Talsmann for Campbell sier det trolig dreier seg om en ren hevnaksjon fra hushjelpen, som samme dag skal ha fått sparken av supermodellen.

Etterforskeren Bernard Gifford ved New York-politiet opplyser til BBC at han ikke vet hva krangelen gikk ut på, men han holdt fast på at Campbell ville måtte møte dommeren.


Ikke første gang

Det er ikke første gangen Naomi er i trøbbel for temperamentet sitt. I 2000 erkjente hun seg skyldig for å ha angrepet en annen av sine assistenter under filminnspilling i Canada, overraskende nok også den gangen med en mobiltelefon.

Den gangen fikk Campbell kun fik på labben, og slapp fengselsstraff og kriminelt rulleblad. Men nå risikerer stjerna å måtte tilbringe en god stund i helt andre tekstiler enn hva hun er vant med.

RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Supermodellen Naomi Campbell kan komme til å tilbringe noe tid i fengsel dersom hun kjennes skyldig for å ha slått ned hushjelpen. Foto: Scanpix
RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Supermodellen Naomi Campbell kan komme til å tilbringe noe tid i fengsel dersom hun kjennes skyldig for å ha slått ned hushjelpen. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling