Naomi Campbell arrestert

- Slo ned assistenten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Supermodellen Naomi Campbell ble i dag arrestert i New York, mistenkt for å ha slått ned sin hushjelp, melder BBC.

Hushjelpen, en 42 år gammel kvinne, ble kjørt til sykehus med en flenge i hodet, og måtte angivelig sy fire sting etter å ha blitt slått med en mobiltelefon.

- Ren hevnaksjon

Talsmann for Campbell sier det trolig dreier seg om en ren hevnaksjon fra hushjelpen, som samme dag skal ha fått sparken av supermodellen.

Etterforskeren Bernard Gifford ved New York-politiet opplyser til BBC at han ikke vet hva krangelen gikk ut på, men han holdt fast på at Campbell ville måtte møte dommeren.

Ikke første gang

Det er ikke første gangen Naomi er i trøbbel for temperamentet sitt. I 2000 erkjente hun seg skyldig for å ha angrepet en annen av sine assistenter under filminnspilling i Canada, overraskende nok også den gangen med en mobiltelefon.

Den gangen fikk Campbell kun fik på labben, og slapp fengselsstraff og kriminelt rulleblad. Men nå risikerer stjerna å måtte tilbringe en god stund i helt andre tekstiler enn hva hun er vant med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer