Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Naomi tok overdose

Kjæresten gjorde det slutt: Supermodellen Naomi Campbell (27) har kjærlighetssorg. Natt til i går tok hun en overdose sovemidler i fortvilelse over at flamencostjernen Joaquin Cortés har gjort det slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun ble lagt inn på sykehuset Nuestra Senora del Pino i Las Palmas. Tilstanden hennes ble i går kveld beskrevet som stabil. Det er ventet at hun vil bli utskrevet fra sykehuset i løpet av mandag.

Kranglet

Naomi Campbell kom til Gran Canaria for å overvære kjærestens opptreden i forestillingen «Sigøynerpasjon». Paret bodde på luksushotellet Santa Catalina, og ifølge spanske medier skal de ha kranglet høylytt like før Campbell tok overdosen.

Ifølge rapportene har Cortés brutt sitt forhold til supermodellen. Cortés har i løpet av de siste par åra opparbeidet seg verdensry som en av verdens fremste flamencodansere.

Sjelden sammen

De to ble kjent under en fest som Giorgio Armani holdt til ære for Cortés i fjor. Noen måneder seinere møttes de til en fotosession for bladet Elle.

Fotografen D'Oratzio beretter fra studiotimene:

- Det fløy gnister gjennom lufta. Det var tydelig at noe var på gang.

Og i de siste månedene har de holdt sammen. Skjønt sammen og sammen. Med to travle karrierer har ikke tida alltid strukket til.

- Vi er sammen kanskje én eller to ganger i måneden. Problemet er at Naomi flyr verden rundt. Hun er veldig etterspurt, og jeg er travelt opptatt selv. Jeg øver 12 timer daglig hjemme i Madrid, og jeg reiser ofte på turné. Stevnemøtene krever nøye planlegging, sa Cortés i et intervju i mai.

Dans er alt

Kanskje er det Joaquin Cortés' lidenskapelige forhold til sin kunst som har ført til vanskeligheter. I nevnte intervju sa danseren:

- Hun (Naomi) er svært vakker og hun har et ytterst tiltalende vesen. Men jeg kommer ikke til å gifte meg. Mitt viktigste forhold er dansen.

Etterspurt

Naomi Campbell ble «oppdaget» i 1985, bare 15 år gammel. Hun fikk sitt modell-gjennombrudd i Elle samme år. De siste åra har hun vært blant de best betalte modellene i verden, og hun er den mest etterspurte svarte fotomodellen.

I april i år hevdet hun at det eksisterer rasediskriminering innen motebransjen. Hun klaget over at blåøyde blondiner lettere får oppdrag.

Selv har hun riktignok tjent 100 millioner kroner som forsidepike og mannekeng.