<strong>OPPDRAG:</strong>Enrico Letta fra Demokratisk Parti innkalt til president Giorgio Napolitano i Palazzo Quirinale. Han får trolig regjeringsoppdraget i Italia. Foto: AFP / Scanpix / ALBERTO PIZZOLI
OPPDRAG:Enrico Letta fra Demokratisk Parti innkalt til president Giorgio Napolitano i Palazzo Quirinale. Han får trolig regjeringsoppdraget i Italia. Foto: AFP / Scanpix / ALBERTO PIZZOLI Vis mer

Napolitano vil be Enrico Letta danne regjering

Lederen for Italias Demokratisk Parti, Enrico Letta, er innkalt til møte med president Giorgio Napolitano, der han ventes å bli bedt om å danne regjering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kontoret til president Giorgio Napolitano opplyser at møtet med den 46 år gamle Letta finner sted i Quirinale-palasset i dag, onsdag, ettermiddag.

Letta blir trolig bedt om å danne regjering støttet av hans eget venstreorienterte parti og Silvio Berlusconis og Mario Montis partier.

Letta har vært en av favorittene til å forsøke å danne en samlingsregjering. Det andre alternativet er tidligere statsminister Giuliano Amato. (NTB-AFP-Reuters)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer