Når ble det sist gjort rent her?

Sveriges eldste kinarestaurant måtte stenge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nok en restaurant i Gøteborg må stenge etter at det er avslørt omfattende hygieniske mangler på kjøkkenet, skriver Göteborgs-Tidningen (GT).

Avisa offentliggjør i dag de sjokkerende bildene som viser hvorfor Miljöforvaltningen, som har ansvaret for å kontrollere svenske utesteder, valgte å stenge Sveriges eldste kinarestaurant \'Kinesiska muren\'.

Restauranten har holdt til på Västra Skeppsbron i Gøteborg siden 1970-tallet. Spørsmålet er om det blitt vasket der siden den gang.

Det er kun en måned siden en bedrift som leverte mat til flere populære salatbarer i Gøteborg måtte stenge, etter det blant annet ble avslørt at stedet oppbevarte kyllingkjøtt i skitne bøtter på gulvet.

Fullt av ting

Et salig rot møtte inspektørene som kom uanmeldt på besøk 10. januar i år.

- Det var veldig skittent, og lokalene var fulle av saker og ting som ikke hører hjemme på noe kjøkken. Noen av matvarene ble ikke forvart i rett temperatur. Vi var heller ikke fornøyde med hvordan de svarte på våre kontrollspørsmål, sier inspektør Susanna Ulander.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer