Når drømmemannen sier nei

Ulykkelig kjærlighet er ille nok. Desto verre når drømmeprinsen er homofil, opplever Jennifer Aniston i denne småsjarmerende filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Mannen i mitt liv» berører på flyktigste vis en rekke mellommenneskelige spørsmål, og egentlig stjeler en birolle all glans fra Aniston og medspilleren Paul Rudd. Men forviklingene er underholdende ganske lenge. Rudd er den homofile George, som i et selskap får vite at samboeren har tenkt å forlate ham. Dermed flytter han inn til Nina (Aniston). Varmt vennskap oppstår, til bestyrtelse for hennes dominerende kjæreste Vince (John Pankow). Bestyrtelsen blir til vilt raseri når Nina vil oppdra barnet hun venter med George og ikke barnefaren. De to inngår en avtale om å leve sammen som venner. Det går strykende helt til Nina vil mer, og George møter Paul.

Her er det Nigel Hawthorne i rollen som Rodney Fraser - Pauls velgjører og homofil, han også - kommer inn og feier ungdommen av banen med en glitrende liten forestilling. Han er i bunn og grunn den eneste interessante personen med sin livsvisdom, og formidler mer innsikt på fem minutter enn de resterende gjør i løpet av 110. For øvrig en del gode replikker og riktig morsomme observasjoner av New Yorks velstående intellektuelle, hvorav Alan Alda er en. Filmen sneier innom samlivs- og kjønnsproblematikk uten å prøve for hardt - det er tross alt underholdning. Politisk korrekt jubel på slutten, som burde inntruffet et kvarter før. Vi slipper å se Jennifer føde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer