Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Når enden er god...

STAVANGER (Dagbladet): Så ble hun ende-lig gift, Stavanger-jenta Simone Neumann. Hun ble ektet til drømmemannen, iført Norges trolig frekkeste brudekjole, med hull til rumpa!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OK, inne i Stavanger domkirke hang et kledelig, men tynt slør og dekket til den bare stumpen. Den kirkelige bluferdighet skulle ivaretas. Men etterpå fikk ektemannen Kjetil Hetland lov til å lette på sløret og titte gjennom det gapende hullet i kjolens bakende. - Jeg er blitt forkjølet av å gå med rumpa bar, sier Simone og hoster. - Men jeg er verdens lykkeligste menneske!

Luftehull


Historien startet da Simone var på kostymeauksjon på Rogaland Teater i vinter. Kjolen med luftehullet bak ble brukt i oppsetningen «Yvonne» og gikk under hammeren for 1100 kroner. Midt i den spennende budrunden sier kjæresten Kjetil Hetland: «Får du den kjolen, gifter vi oss.» Og sånn ble det. Det dristige designerantrekket i thaisilke og fløyel er ikke for de blyge. Ei heller for presteskapet, som krevde at den bare stumpen ble dekket til i kirkerommet.

Klippet i stykker

Men seinere på bryllupsfesten falt sløret. Det vil si - det ble klippet i stykker! - Vi starter en ny skikk: Alle gjestene får en bit av sløret til å feste i antennen på bilen sin, sier Simone gledestrålende.

<B>HAR DU SETT PÅ BAKEN!</B> Kjetil Hetland fikk titte under sløret på brudekjolen som viser det meste av bakstykket.