<strong> FØRSTE PARTILEDERDEBATT:</strong>   Partilederne møttes til debatt på Stortinget tirsdag kveld. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FØRSTE PARTILEDERDEBATT: Partilederne møttes til debatt på Stortinget tirsdag kveld. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Når vi skal stemme, handler det om politikk

Siv Jensen vil fokusere på FrPs politikk, og ønsker ingen drittslenging av andre partier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STORTINGET (Dagbladet): Tirsdag kveld var det klart for valgkampens første partilederdebatt på Stortinget. Tre uker før valget er kampen om velgerne i full gang.

Statsminister Jens Stoltenberg innledet med å si at han håpet politikerne får muligheter til å diskutere viktig saker, som eldreomsorg og skole.

- Men debatten kommer også til å speile det som skjedde 22. juli, sa statsministeren, som også håper at debatten blir preget av respekt for ulike standpunkter. 

Sympatistemmer Siv Jensen svarte med å understreket at hun ønsker å fokusere på FrPs politikk, og ikke drittslenging av andre partier.

- FrPs politikk ligger fast på alle punkter, og den er jeg veldig stolt av, sa Jensen.

Deretter snakket hun om sympatistemmer til Ap.

- Det er ikke galt å ha sympati for Ap, alle har sympati for Ap. Men når vi skal stemme, handler det om politikk.

Både eldreomsorg, skolepolitikk, innvandring og eiendomsskatt ble diskutert.

Trine Skei Grande (V), Kristin Halvorsen (SV), Knut Arild Hareide (KrF), Siv Jensen (Frp), Liv Signe Navarsete (Sp) og Jens Stoltenberg (Ap) deltok i debatten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer