Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Narko-krig rundt OASIS

BRÅKMAKERE: Oasis er i bråk igjen. Denne gangen handler det om narkotika. Foto: NTB LONDON (Dagbladet): Det er brutt ut en verbal krig omkring supergruppa Oasis' forhold til narkotika. I går kveld deltok Noel Gallagher i et selskap hos statsminister Tony Blair i Downing Street, mens hans bror Liam ikke ble invitert

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Og ingen skjønner hva som foregår. Riktignok blir Liam Gallagher regnet som «bråkmakeren» av Gallagher-gutta i Oasis, men det var tross alt festinviterte Neil som kom med den sjokkerende uttalelsen om at «å bruke narkotika er som å drikke te».

Flere parlamentsmedlemmer har kritisert statsminister Blair for å invitere popstjerner med slike holdninger i selskap, men i går rykket Oasis-manager Alan McGee ut med et kraftig forsvar av Oasis' narkotikaholdninger.

- Jeg vet ikke med sikkerhet om noen parlamentsmedlemmer bruker kokain eller heroin, men de fleste drikker alkohol, andre bruker sovetabletter og noen tar valium før de går på talerstolen. All kritikken er basert på fordommer, hevdet Alan McGee.