Narko-motstandere tatt for bruk og besittelse

Mens de samlet inn penger til organisasjonen Arbeid mot narkotika i Trondheim, ble de seks mennene pågrepet av politiet - mistenkt for å ha befatning med stoffet de hevder å kjempe mot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Adresseavisen ble de seks personene pågrepet i Trondheim i går morges. I tillegg til narko-mistanken, mener politiet at det kan ha vært gjort underslag av penger som ble samlet inn under Trondheims-oppholdet.

- Vi har pågrepet seks personer. To er siktet for besittelse, og to for bruk av hasj. Det er snakk om veldig små mengder, og alle er løslatt i dag, sier politiadjutant Thomas Nordberg ved Trondheim politidistrikt til Dagbladet.no.

Etterforskninger fortsetter imidlertid mot hele gruppa på seks menn. De fleste av dem skal være av det Nordberg betegner som ung alder.

Nordberg bekrefter at de seks samler inn penger til en organisasjon som jobber mot narkotika, men han vil ikke kommentere hvilken gruppe de jobber for.

Mennene skal ha gått rundt med bøsser og samlet inn penger til Arbeid mot narkotika i de i ti dagene de var i Trondheim. Politiet mener de skal ha samlet inn beløp i titusenkronersklassen.

Pågripelsen skal ha skjedd etter at to av mennene ble mistenkt for å være ruset ute på byen natt til søndag. Seinere slo politiet til mot leiligheten der de hadde tilhold.

I leiligheten hvor de fire andre ble tatt, skal det ha vært både datautstyr og informasjonsmateriell fra den Arbeid mot narkotika. I tillegg skal de ved leie av leiligheten, ha bekreftet at de jobber for organisasjonen. Blant annet skal de ha oppgitt et registerert organisasjonsnummer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer