Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Narkoaksjon på Sørlandet

Politiet i Agder har pågrepet og siktet 15 personer i en omfattende opprulling av en gruppe personer som har drevet storstilt narkotikahandel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- 15 personer er pågrepet i saken. Vi er midt i etterforskningen, så jeg ønsker ikke å si noe om beslag. Men det dreier seg om flere typer narkotika, sier politiadvokat Folke Åmlid i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Opprullingen startet ifølge avisa da en 30 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet i Halden i mai. Mannen knyttes til minst 5 kilo amfetamin. Han vil bli fremstilt med begjæring om ny varetektsfengsling mandag 30. juni.

Også flere andre personer som sitter i varetekt er knyttet til ligaen etter beslag av narkotika. Ifølge avisa skal politiet ha drevet omfattende telefonavlytting for å få hull på saken.

Sju etterforskere fra politiets felles kriminalenhet i Agder politidistrikt arbeider med saken. I tillegg etterforskes den fra Arendal og Rogaland politidistrikt i Stavanger.

(NTB)