Narkobaronen «Duen» ble beskyttet av hvite tigre

Og en flodhest i hagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mexicansk politi har arrestert til sammen 15 personer i en aksjon mot en narkotikabande. De arresterte var tungt bevæpnet - og beskyttet av løver, tigere og pantere.

Politifolkene oppdaget to voksne afrikanske løver, to hvite tigere og to svarte pantere i parken ved en herregård i åsene utenfor hovedstaden Mexico by. I en dam på området lå en levende flodhest, meldte mexicanske medier mandag.

- Dyrene tilhører truede arter, sa en talsmann for statspolitiet i Mexico.

Løvene, tigrene og panterne så imidlertid ut til å være i god fysisk forfatning, framgikk det av videoopptak offentliggjort av avisen Reforma.

Til sammen ble elleve colombianere, to mexicanere, to amerikanere og en mann fra Uruguay arrestert i aksjonen mot gården Desierto de los Leones i Alvaro Obregon-distriktet lørdag.

Banden skal ha vært ledet av colombianeren Teodoro Mauricio «Duen» Fino.

Disse personene mistenkes for å stå bak smugling av colombiansk kokain inn i Mexico på oppdrag fra en bande som kalles Beltran Leya-kartellet. Fra Mexico skulle narkotikaen trolig føres videre til USA for salg på det nordamerikanske markedet.

(NTB)

HADDE FEST: Væpnede politifolk holder vakt på herregården der mexicanske myndigheter i helgen pågrep elleve colombianere, to mexicanere, to amerikanere og en mann fra Uruguay. De arresterte er angivelig narkosmuglere og holdt fest da politiet slo til. Foto: AP/SCANPIX
HADDE FEST: Væpnede politifolk holder vakt på herregården der mexicanske myndigheter i helgen pågrep elleve colombianere, to mexicanere, to amerikanere og en mann fra Uruguay. De arresterte er angivelig narkosmuglere og holdt fest da politiet slo til. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Narkobaronen «Duen» ble beskyttet av hvite tigre
LØVER: En afrikansk løve fotografert i et bur ved en herregård i Alvaro Obregon-distriktet i Mexico by, der den ble oppdaget under en razzia mot en narkotikabande i helgen. Politifolkene fant to voksne løver, to hvite tigere og to svarte pantere i aksjonen, der til sammen 15 personer ble arrestert. Banden planla smugling av colombiansk kokain fra Mexico til USA.
LEVDE I LUKSUS: De hadde luksuriøse omgivelser å slappe av i, de 15 personene som angivelig er medlemmer av narkotikabanden.
HVITE TIGRE: En hvit tiger vandrer hvileløst i et bur.
SVARTE PANTERE: To svarte pantere kikker ut av en innhegning på herregården.