Narkofange (31) sparket ut vinduet på politibil og rømte

Store politistyrker jakter på mann med håndjern midt i Oslo sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Oslo politidistrikt har i ettermiddag gått ut med en etterlysning på en 31 år gammel mann som rømte klokka 12.03 mens han ble transportert gjennom Oslo sentrum i en politibil.

Selv om han var iført håndjern klarte fangen å sparke ut et vindu på politibilen og rømme ut av det, skriver politiet i en pressemelding.

31-åringen ble sist sett løpende i Hammersborgtunnelen i retning Oslo Spektrum.

Mannen har nordafrikansk utseende, er 178 cm høy, har svart kort hår, normal kroppsbygning og var iført en blå fleece jakke, blå dongeribukse og sorte joggesko.

Han ble pågrepet på onsdag og siktet for grov narkotikakriminalitet, og var på vei for å fremstilles for varetektsfengsling i et rettsmøte i Oslo tinghus i dag da han klarte å rømme.

Mannen har oppgitt at han er født i Algerie, og at han har statsborgerskap der, men politiet har ikke verifisert opplysningene. 31-åringen har ikke lovlig opphold i Norge.

Har du opplysninger om den ettersøkte mannen kan Oslo politidistrikt nås på telefon 22 66 90 50. Tips Dagbladet på telefon 24 00 00 00 eller med mms/sms til 2400.

Dagbladet.no kommer med mer.

Narkofange (31) sparket ut vinduet på politibil og rømte