Narkolegene tiltalt

Statsadvokaten har tatt ut tiltale mot de to turnuslegene som skal ha gått amok og slått ned to politifolk i en leilighet i Thorbjørns gate i Fredrikstad 1. mai i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tiltalen mot de to legene på henholdsvis 32 og 33 år omfatter besittelse og bruk av flere typer narkotika og anabole steroider, vold mot offentlig tjenestemann, legemsbeskadigelse, forsøk på ran og ulovlig våpenbesittelse. Strafferamme er på sju og et halvt års fengsel.

Det legges dessuten ned påstand om fradømmelse av retten til å praktisere som lege i fem år for begge to. Kvinnen (20) som leide leiligheten der basketaket med politiet fant sted, er også satt under tiltale. Hun skal ha gitt legene i oppdrag å kreve inn penger fra sin tidligere husvert.

Skallet politi

33-åringen, som i juni frivillig ga avkall på turnuslisensen sin, er tiltalt for de groveste forholdene.

Blant annet skal han ha skallet ned og slått en polititjenestemann, samt slått en tjenestekvinne to ganger i ansiktet med knyttet neve. Tidligere på dagen 1. mai oppsøkte legene og kvinnen hennes tidligere husvert for å innkreve penger hun mente han skyldte henne.

Steroider og våpen

I ren torpedostil skal 33-åringen da ha skallet mannen ned i hans eget hjem slik at han mistet en tann. Under husransaking hjemme hos 33-åringen fant politiet foruten hasj, flere ampuller med anabole steroider samt en hagle og en Smith & Wesson 44 Magnum revolver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer