Narkoliga tatt på Bali

Norsk politi brukte en uke på å ta de to etterlyste mennene på ferieøya Bali.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I en av norgeshistoriens største narkotikasaker er sju personer allerede dømt til fengsel fra 10 til 18 år i Oslo Tingrett. Nå er ytterligere to nordmenn på 30 og 25 år tatt på Bali i Indonesia.

De to er mistenkt for narkotikasakene Kenwood og Snarøya. Det hele start 3. juli i fjor da tre personer tas etter en rutinekontroll. Ligaen var da i full gang med å blande ut og pakke amfetamin. Åtte menn i alderen 24 til 39 år ble tiltalt.

Operasjonen har navn etter kjøkkenmaskinen ligaen brukte til å blande ut stoffet.

De to personene som er tatt på Indonesia skal ha kommet seg inn i landet for en tid siden på falske pass. De er etterlyst i Norge for å være innvolvert i begge de to narkotikasakene, skriver The Jakarta Post i dag.

I Snarøya-saken beslagla politiet 42 kilo amfetamin 165 kilo marijuana. I Kenwood-saken ble det funnet 230 kilo amfetamin i pulver, 130.000 piller amfetamin, 130.000 piller rohypnol, 300 kilo marijuana og 10 kilo kokain.

Folk fra politiet i Norge har vært på Indonesia i en uke og vil følge de to personene tilbake til Norge i dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer