Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Narkosiktet funnet død

26-åringen som i går ble funnet død i Balsfjord, skulle i juni ha møtt i retten i en av Nord-Norges største narkotikasaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NORDKJOSBOTN (Dagbladet): Den døde 26-åringen var tiltalt i en stor narkotikasak i juni. Bladet Tromsø skriver i dag at mannen som ble funnet død i hytta i Nordkjosbotn, også hadde en narkogjeld på flere hundre tusen kroner. Avdøde ble i fjor også knyttet til en større narkoliga som politiet i Tromsø sprengte, skriver avisa.

En rekke personer er nå tiltalt for å ha innført betydelige mengder narkotika til landsdelen.

Ifølge lokalavisa skal flere personer fra Oslo så seint som i helga ha jaktet på 26-åringen i Tromsø.

- Vi kan bekrefte at vi kjenner avdødes identitet fra tidligere. Ytterligere kommentarer vil vi ikke gi, av hensyn til etterforskningen, sier politijurist Per Krokan til Dagbladet.

Mistenkelig

Mandag formiddag skulle tromsømannen - som for tida var bosatt i Balsfjord - ut et kort ærend.

Da han ikke kom tilbake til avtalt tid, skal samboeren ha slått alarm.

Innehaver Vigdis Sjøtun ved Sjøvollan Camping & Fritid varslet selv politiet etter at hun fant tobarnsfaren død på ei av hyttene ved 13.30-tida i går.

Hun ønsker ikke å kommentere saken.

- Omstendighetene gjør at vi ser på dette som et meget mistenkelig dødsfall, sier stasjonssjef Kurt Pettersen ved Troms politidistrikt.

Politiet startet dermed også jakten på en mulig gjerningsperson i går.

Hvem leide hytta?

- Avdøde bodde ikke på hytta selv. Vi kartlegger sjølsagt hvorfor han oppsøkte stedet og hvem som eventuelt hadde leid hytta han ble funnet i, sier Pettersen.

Området rundt hytta er sperret av, og de tekniske undersøkelsene fortsetter i morgen. Seint i går kveld gjennomførte politiet rundspørringer i nabolaget.

Politiet ventet i går kveld også på svaret fra en foreløpig obduksjonsrapport, som kan si noe om det har skjedd noe kriminelt.

Politiet etterlyser en sølvfarget Volvo 850 stasjonsvogn som 26-åringen disponerte. Bilen har kjennetegn AX 66204.

MULIG DRAP: Her bæres den døde ut fra campinghytta i Nordkjosbotn i går ettermiddag. Politiet utelukker ikke at de står overfor en alvorlig drapssak.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media