Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Narkosiktet investor sier han smuglet 20 tonn hasj til Norge

Kan være tidenes største narko-sak.

NYE OPPLYSNINGER: Advokat Benedict de Vibe sier at hans klient har innrømmet å ha smuglet 20 tonn hasj til Norge. Foto: Øistein Norum Monsen
NYE OPPLYSNINGER: Advokat Benedict de Vibe sier at hans klient har innrømmet å ha smuglet 20 tonn hasj til Norge. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den narkosiktede investoren (47) hevder politioverbetjent Eirik Jensen har vært delaktig i smuglingen av 20 tonn hasj til Norge, sier 47-åringens forsvarer til TV 2.

Den 47 år gamle investoren som er sentral i saken, skal i avhør ha innrømmet å ha innført over 20 tonn hasj til Norge. Han hevder også at Jensen var med på å få stoffet til Norge i det som kan være norgeshistoriens største narkotikasak.

- Vi snakker om flere tusen kilo hasj over mange år. Min klient har stått for anskaffelsen av stoff og distribusjonsnettet har vært der, sier 47-åringen forsvarer, Benedict de Vibe til TV 2.

Erik Jensens forsvarer, Jens-Ove Hagen, sier at klienten nekter enhver befatning med innførsel av hasj til Norge.

Jensen ble pågrepet mandag, siktet for korrupsjon. Han er varetektsfengslet i fire uker, hvorav to i full isolasjon. Den profilerte polititoppen avviser på det sterkeste all skyld i saken, og har anket fengslingen til lagmannsretten.

(NTB)


Hele Norges coronakart