Narkosiktet småbarnsmor kvitter seg med advokaten

Misfornøyd med forsvaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 21-år gamle småbarnsmoren som er siktet i kokain-saken i Bolivia sparker advokaten sin.

- Jeg skal bytte advokat så raskt det lar seg gjøre, sier kvinnen til VG Nett fra fengselet i Cochamamba i Bolivia.

Kvinnen skal være misfornøyd med måten den nåværende forsvareren Dr. Williams Espinoza Cassia forsvarte henne under rettsmøtet fredag, der anken over vareteksfengslingen ble forkastet.

- Jeg synes forsvaret for meg var dårlig. Det var ikke noe forsvar i det hele tatt. Jeg har sagt til advokaten at jeg ikke vet om jeg kan stole på ham, sa 21-åringen til Dagbladet.no etter møtet.

Hun har også vært forbannet på forsvareren fordi han offentlig har trukket inn det norske kjæresteparet som har vært i politiets søkelys. Kvinnen er 21-åringens venninne.

- Det har vi ikke sagt noe om i det hele tatt. Jeg skjønner ikke hva som er hans grunnlag for å trekke dem inn i det hele tatt. Jeg tror politiet bare har etterlyst dem fordi de skal late som de gjør noe i denne saken. Jeg kjenner ikke ham (samboeren) i det hele tatt. Har bare så vidt hilst på ham. De andre to kjenner ikke min venninne, sier 21-åringen.

21-åringen har plukket ut en advokat som tidligere har forsvart flere narkosiktede utenlandske statsborgere, skriver VG Nett.

SIKTET: 21-åringen kvitter seg med advokaten som hun mener har gjort en dårlig jobb.