Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Narkotikahunden Pablo ble stjålet to ganger på under en uke. Nå er han tilbake hos sin eier - igjen

Var etterlyst over hele Europa. 

I GOD BEHOLD: Pablo, som for andre gang ble stjålet fra sin eier på torsdag, er nå funnet på en adresse og gjenforent med matfar. Hunden skal være i god behold, skriver danske medier. Foto: Det danske luftforsvaret 
I GOD BEHOLD: Pablo, som for andre gang ble stjålet fra sin eier på torsdag, er nå funnet på en adresse og gjenforent med matfar. Hunden skal være i god behold, skriver danske medier. Foto: Det danske luftforsvaret  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Narkotikahunden Pablo ble først meldt stjålet fra hundegården sin i Aarhus i Danmark natt til tirsdag, og ble raskt etterlyst av det danske luftforsvaret.

Mer enn 15 000 personer delte etterlysningen, og eieren Michael Johnsen utlyste en dusør på 10 000 kroner for å få sin firbeinte kollega hjem.

Stjålet igjen

Onsdag kunne den danske hundeeieren Michael Johansen juble etter å ha blitt gjenforent med narkotikahunden sin Pablo.

Men lykken ble kortvarig. For bare et døgn seinere ble hunden nemlig meldt stjålet igjen, skriver danske Ekstra Bladet.

Den ble tatt fra sin hundegård i Århus torsdag og ble etterlyst over hele Europa.

Og det kan se ut til å ha å ha virket.

Danske TV 2 Østjylland melder i dag nemlig om at Pablo nå er funnet igjen.

- I god behold

Hunden kom til rette etter at politiet fikk et tips om at han skulle befinne seg på en adresse i Sabro vest for Aarhus - som viste seg å stemme.

RØRENDE: Ei tispe lå skadet på et jernbanespor i vestlige Ukraina i to døgn, men hun var ikke alene. Hennes venn, Panda, ble værende med henne. Video: Facebook/Денис Малафеев Vis mer

- En patrulje ransaket adressen, der to menn på 17 og 21 år fra Sønderborg befant seg. I forbindelse med ransakelsen fant politiet Pablo bak en låst dør, opplyser Østjyllands Politi overfor TV 2 Østjylland.

Mennene ble pågrepet og siktet for tyveri av hunden, opplyser politiet videre.

Og Pablo er ifølge kanalen i god behold og allerede tilbake igjen hos sin eier Michael Johansen.