Bergen-politiet advarer:

- Narkotikaselgere «ruller» med russen, og retter salget kynisk mot dem

Politiet har beslaglagt stoffer som cannabis, MDMA, kokain og ecstasy.

FLERE BESLAG: I forbindelse med en målrettet innsats mot omsetning av ulovlige rusmidler til ungdom og russ har Bergen-politiet nylig gjennomført flere planlagte og målrettede tilslag. De har gjort flere beslag - blant annet av marihuana (bildet): Foto: Vest politidistrikt.
FLERE BESLAG: I forbindelse med en målrettet innsats mot omsetning av ulovlige rusmidler til ungdom og russ har Bergen-politiet nylig gjennomført flere planlagte og målrettede tilslag. De har gjort flere beslag - blant annet av marihuana (bildet): Foto: Vest politidistrikt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I midten av mai ble en mann i 20-åra pågrepet av Vest politidistrikt, siktet for salg av narkotika til ungdom, både mindreårige og russ.

- Vi har opplysninger om at mannen «ruller» med russen, selv om han ikke selv er russ, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding.

Mannen mistenkes for omsetning av narkotiske stoffer som kokain og MDMA, opplyser politiet.

Han stiller seg uforstående til anklagene.

- Sårbar gruppe

Men Vest politidistrikt mener mannen slett ikke er alene om å selge narkotiske stoffer til russen.

- Det er en kjent problemstilling at flere russ og andre ungdommer blir satt i pressituasjoner opp mot bruk av narkotika, og vi erfarer at narkotikaselgere kynisk fokuserer salget sitt mot russen og således bidrar til rekruttering til narkotikamisbruk, skriver politiet i pressemeldinga.

Forebyggende koordinator Christian Stoutland i Bergen-politiet forteller Dagbladet at de har jobbet målrettet mot personer som selger narkotika til russen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer