Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nasjonalforsamlingen i Ukraina kommer ikke til enighet om lovvedtaket som kan frigi Timosjenko

Mange mener onsdagens debatt var hennes siste mulighet

UENIGE: Regjeringspartiet og opposisjonen i Ukraina klarer ikke samles om teksten i lovforslaget som kan frigjøre opposisjonspolitikeren Julia Timosjenko. FOTO: HENNING LILLEGÅRD / DAGBLADET
UENIGE: Regjeringspartiet og opposisjonen i Ukraina klarer ikke samles om teksten i lovforslaget som kan frigjøre opposisjonspolitikeren Julia Timosjenko. FOTO: HENNING LILLEGÅRD / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Løslatelse av den fengslede opposisjonspolitikeren er en viktig forutsetning for å få på plass en omfattende frihandelsavtale med EU.

- Skam dere, lød ropene fra flere opposisjonspolitikere da det ble klart at regjeringspartiet og opposisjonen ikke klarte å samles om teksten i lovforslaget. Dermed satte nasjonalforsamlingens leder, Volodymyr Rybak, strek for debatten.

Onsdagens debatt ble av mange regnet som den siste muligheten til å få satt fri Timosjenko før et viktig toppmøte i slutten av måneden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media