Natascha kjøper huset der hun var innestengt i åtte år

Vil unngå at huset blir et museum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): – Jeg er ingen stjerne. Men folk vil gjerne gjøre en stjerne av meg, klager Natascha Kampusch i intervjuet med ORF.

Anledningen til at hun nå velger å bryte sin selvpålagte taushet, er at det kommende torsdag er ett år siden hun ble reddet fra sitt åtte og et halvt års martyrium som fange i kjelleren hos Wolfgang Priklopil.

I intervjuet forteller den østerrikske 19-åringen om livet sitt i dag.

– De åtte og et halvt årene har gjort meg til den jeg er. Men jeg er altså ikke noe offer. Til offer blir bare den gjort, som gjør det selv, uttaler hun ettertenksomt.

På TV får seerne også bli med på Nataschas første utenlandsreise, som her om dagen gikk til Barcelona. Dessuten forteller hun om den nye leiligheten sin, et 130 kvadratmeter stort ”rede” i Wien, der hun bor helt alene. Hun røyker ikke, drikker ikke, og går veldig sjelden ut i byen for å more seg med jevnaldrende.

Advokaten Gerald Ganzger avslører nå overfor avisa Bild at Natascha har bestemt seg for å kjøpe Wolfgang Priklopils hus utenfor Wien. Handelen skal åpenbart finansieres ved hjelp av de store honorarene, som hun får betalt hver gang hun står fram i TV.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer